top of page
Getting Coffee

BLIV MOTION-6 UDVIKLER

Bliv Motion-6 udvikler: Job Seekers

MED PÅ HOLDET

Hos motion-6 har vi et tæt samarbejde med vores konsulenter og vi tror på at langvarigt samarbejde er vejen til succes.  Derfor hjælper vi nye talenter i gang med karrieren. Du er måske lige blevet færdig med din uddannelse, eller det kan være du har overvejet at kaste dig over nye teknologier, for at udvide dine kompetencer. Hos Motion-6 investerer vi i vores medarbejdere og som udvikler for du medbestemmelse i hvilke opgaver og projekter du finder interessante. Du bestemmer selv om det skal være deltid eller fuldtid – vi finder den perfekte løsning sammen.

Møde mellem kollegaer

MOTION-6 KULTUREN

Som udvikler hos Motion-6, vil din hverdag ofte være hos kunden. Du kan være sendt ud alene eller med andre kollegaer, men du er altid en del af et fast udviklerteam hos vores kunder. 

Derfor sørger vi for at afholde sociale arrangementer og events, så du har mulighed for at tale med ligesindede og sparre med kollegaer​. 

Arbejdskultur firmamiddag

FAGLIG UDVIKLING

Vi prioriterer din udvikling i en travl hverdag. Derfor tilbyder vi faglige arrangementer og kurser, der sikrer at du er rustet til at løse morgendagens opgaver.

Tale og foredrag
bottom of page